Exuberance of Energy ðŸ’ªðŸ»

Energy. This word is everything. It is everywhere and makes up all beings including things. Such a powerful word and yet I ignored it. What I mean is when coming up with my book title a few years ago, I was kinda “forced” to find words. You see, I was part of the ALC or Author Learning Center and back then, it was great education for me. They had a possible timeline or outline of sorts for your book. You HAD to include certain info in order to move forward hypothetically but required for the ALC process. A few items were: possible date of release and of course a working title. No way could I even begin comprehending that!

So many words popped in my head and for those that know, yes there is a subtitle. When I finally came up with some choices, energy was included. After all, this is energy and Warrior’s was all over the place. I wrote it down in order to not forget once the real title naming days came. Again, if you know– the word energy isn’t even in my book title! 😬🤣

How is that possible? I still look back at that time and laugh. I even kept the original paper with all my word choices. Energy is right there staring at me as a reminder. It was left off the book but never left out of me. Vince McMahon has been quoted as saying about the Ultimate Warrior:” This man has energy to spare.” He also talked about his exuberance as I can’t leave out that word from this post. Such another powerful word.

When my kids learn about energy in school, it’s all those literal science definitions with kinetic, chemical, mechanical, and electrical. You can study that if you want but it’s tricky though. I’d like to talk more about the inner energies we all have. Ya know– physical, emotional, mental, and spiritual. Which is most dominant for you warriors? My post The Emotional Mental Connection has been blogged, in my book Spirit and Belief, and even though they are psychic types– energy types apply as well. It’s about gee~~ I dunno~~ me and Warrior (:

Energy is basically the “capacity to do work.” It’s about an object getting and staying in motion. Just like us. Just like Coming Full Circle of last week. You learn all kinds and use all kinds with anything in life. ANYTHING. It takes me energy to write this just like it takes you energy to read it. It’s really about how much though. We include energy with those other “to-do’s” like time, resources, patience, and many others. Your energy inside is what truly matters and not so much the book smarts of learning all the types. Warrior did and STILL does have so much energy. That doesn’t go away when you pass. If you didn’t have too much, perhaps you may not as a spirit. It’s part of your personality and is still with you, even without a body.

Some of you might be wondering how energy works without a body in spirit form. Well, it’s different for everybody but always remember how our feelings matter most. A spirit’s energy can be felt in so many ways and I have mentioned several “main events” with me. What works for some may not resonate with others. Energy can be seen, heard, felt, and even just known. It’s all connected to your beliefs.

How do you use energy the most warriors? It’s so hard giving an equal amount to all of our daily activities. Some days, we are stretched like a rubber band and yet keep going. The truth is you– yes YOU have more energy than actually realized. I know this now more than ever about myself but we all do. It’s how we spend it remember? I for one can’t even imagine the energy required to do so many tasks and in reality we do them. We do them because it’s in our blood. Those professional wrestlers have that exuberance of energy needed to perform but you can have it in many other ways pertinent to your life.

Your energy one day as a spirit will depend greatly on your life energy here. I don’t have all the answers of course but do have the knowledge of energy to know it counts. All of it every single day. Sometimes, we have more energy on one day than another. That’s o.k. and in fact how it truly is.

Warrior never stopped expanding his exuberance of energy but that was how he needed to be. Just use your energy in the way your life needs to be warriors. Also, don’t forget the word ENERGY and how important it is. Without being in my book title, it is forever present in my life and will always continue on even in spirit. 💖🙏🏻💙

P.S. Here’s my entire book title:

“Spirit and Belief~~How the Ultimate Warrior Led Me to Trust Intuition.”

~~ I wanted the word energy after Warrior. ( Warrior’s Energy…)

www.spiritandbelief.com

Author: Kathy Pickett

I'm a wife, mom of 2 and have always been a huge fan of WWE’s the Ultimate Warrior despite his passing. I created this blog to share my stories relating to him that happened years ago and some are continuing today with his Spirit alive and well! I hope some fans out there relate and enjoy my blog!!! Check out my book Spirit and Belief on how Warrior influenced me in spirit. It is filled with humor, family stories, psychic terms, following my intuition, and how anyone has natural abilities we can tap into or get discovered. New spiritual topics can also be found at my website: spiritandbelief.com

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: