Looks and Locks ðŸ¤·ðŸ»ðŸ¢

Are you aging gracefully or are you fighting it? Most like myself probably do both. Some things we accept but then some, well- we aren’t quite ready for. I found that video pic of Warrior in a hotel room courtesy of Andrew William Wright once again. Yes, I realize most prefer Ultimate Warrior photos and there’s always plenty of those but mixing it up is what I do! Warrior would attest to looks and locks for sure but being a celebrity means that microscope is constantly on you.

His looks changed somewhat over the years as U.W. but those locks never fully left until his girls were young. Some guys of WWE fame have kept their locks intact while maybe letting the color change. For women, it’s a different story but vanity connects us all. They want to keep that image fans recognize. Their outward appearance became such a part of them and yet they might find it hard letting go.

Are you insecure about letting change happen to you physically? I’ve mentioned this a little before but never regarding aging. Age has that way of sneaking up behind us while putting a sleeper hold across our head and neck! Do we submit or fight back? When younger, we can’t wait to get older but when older, we crave that youth. We want the younger skin, no gray hair, no reading glasses, and the like. Those that embrace aging- I applaud you. I don’t try and hide every wrinkle or fit into skinny jeans anymore. I still have my hair colored just a little and that moisturizer needs to be applied. You won’t find me getting botox, a facelift, or any injections ever. Fame influences that though.

We do change as we age, that’s a fact. Yes, I still workout but not as much cardio as even a few years ago. Hormones are telling me- nope, not gonna happen so I am listening. It upsets me but I am active in other ways just with more naps. It’s similar to a change in diet. We all know to eat healthier as time goes by.

Sometimes we give up younger looks of the past anyway. Warrior did and I was glad. Did fans really think he’d still have the long hair or exact same body at 50? Maybe so since he still worked his body hard but I knew he wouldn’t look the same. He felt it was time to move on to a new phase of his life and one never filled with regrets. Was that selfish to not think of being automatically recognized much? No, not at all. He felt personally despite others in the business that it was the right time to move on from younger ways. Some things or ideas are so easy to say: “See ya!” to but others we become attached with and it is difficult parting ways.

What is one thing- either a physicality, relationship, concept, or younger idea do you find hard giving up? It doesn’t have to be looks or locks but how about an outfit from decades ago you can’t donate. Maybe you have the first car you ever owned and it still runs. You barely drive it but can’t seem to sell it. Why? We do like to hold onto things but as warriors- we must move on to newer and better. I’m not saying give everything away or keep it all either but getting that balance is what wins the match. I’m guilty too, believe me!

Some stuff we are forced to change like when flat screens came out or music cassette tapes switched to CD’s. That’s exactly what Warrior was talking about on the video pic of him above. We do need to ask the question of why change happens. Is it for you or others? You might just try something new but maybe you want to please others. Sometimes we don’t even have a choice. With celebrities, it becomes tricky because they may need to make a change but don’t want to disappoint fans. The Ultimate Warrior character was able to alter some physical traits and fans still loved it all. Years later, he changed more dramatically of course. I’ve always wondered if he stayed in the business would the look be the same or change over time and age? Hmmm, I do wonder. 🤔

Looks, locks, and everything in between that we may switch up or perhaps don’t much at all. We know our flaws and try so hard covering them up but for how long? This is true for all of us- men and women and you will know your traits right away. We do need to age gracefully but it is ok to still have some vanity. After all, we are human and like what we like.

It can be our faces, bodies, clothes, hair, or anything that might mean moving on from. It’s up to you with how you age but just be happy. It’s your life so you get to decide. Fight like that warrior but then know when to put aside your sword to acceptance. ⚔️

~~~Check out Andrew William Wright’s YouTube channel for some great wrestling documentaries including several on Warrior! I’ve been referencing the London Expo of 2005 and there are a few uploaded. I thank him for keeping these around for us fans to see!👍💙

P.S. Follow me on my other site for book info, a more spiritual blog, and connect for tips on intuition!

www.spiritandbelief.com

~~~ You can find me also on Twitter, youtube, and Pinterest (:

Author: Kathy Pickett

I'm a wife, mom of 2 and have always been a huge fan of WWE’s the Ultimate Warrior despite his passing. I created this blog to share my stories relating to him that happened years ago and some are continuing today with his Spirit alive and well! I hope some fans out there relate and enjoy my blog!!! Check out my book “Spirit and Belief” on how Warrior influenced me in spirit. It is filled with humor, family stories, psychic terms, following my intuition, and how everyone has natural abilities we can tap into or get guidance upon.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: