We Are Never Done ðŸ’™ðŸ˜ŠðŸ«µðŸ»

“So, when are you gonna be done with all the Warrior stuff?” That was asked by my daughter a few weeks ago. It all started with her looking at silly tattoo pics online. No idea why and some are funny but others were just plain idiotic. 🤪 I bet she’ll get a few someday. Then, she asked about mine as I told her the stories behind each one. The Ultimate Warrior tattoo story is in my book: “Spirit and Belief” but she didn’t remember any details at all. It’ll turn 9 this year on her 17th birthday later in May. When she asked me that question, I really didn’t know how to answer. I wasn’t sure if she met my blog or what as it was recently just renewed another 2 years and then it’ll be close to 10. 😳Come to think of it, I never answered because well~ I can’t. To me, he will never be done (despite his physicality,) but who knows when the blog will be. When it’s time, it’s time, but not just yet.

None of us will ever be fully done. That is why Warrior wanted to leave behind such an ultimate legacy to always be remembered here and in parts unknown. All of us need to believe in our own legacy however it looks. His face in the photo below is depicted being asked questions about the HOF speech. F bombs or not? 💣Well, he didn’t use that word, although I DO now so will keep that part of his legacy alive, ha ha! His HOF speech ended but the impact will never officially be done. We all know that as those who have touched us live forever in our hearts always. I did ponder my girl’s words once more regarding these writings I share.

Do any of you remember me saying how originally I was going to do this for just a year? Yep, that was the feeling but as years progress, it begs the question of what then? When this does end someday as it will, how am I going to feel? Accomplished? I hope so. Sad? Perhaps a little, but I do know obligatory guilt cannot be there. Sure, I had some goals and some were met, others still looming… By the time I possibly feel differently about writing, my kids will be all grown up (almost are now!) and hopefully we’ll be starting anew outside of Ohio. That’s a ways off yet but it’s there. I will find other ways as we all need to move forward in new directions. Again, the physicality of something will be done, but the legacy or even essence always lives on. We shouldn’t feel that sense of obligation just because we are used to something the way it is or has been. I left teaching like the Ultimate Warrior left wrestling. Yes, I, KNOW- not the same at all but the mentality is. There always would have been one more student to teach like there will always be one more fan to entertain. You readers are the same. You will FEEL when it is time to move on and be done with something while beginning again. Sometimes like with us, it was a choice but for some it might not be. ❤️‍🩹

 I gotta add this here as far as readers go.Recently while looking up some other info, I happen to come across this one interesting forum from a few years back. Yes, it was about Warrior (what I was searching,) but I am very much a part of Google in that way. I can’t remember the actual site but a guy posted about finding the “goofyest” stuff. UGH, people- please spell correctly. 🤦🏻‍♀️ He was referencing my blog saying how: ” this girl talks about communicating with the Ultimate Warrior in spirit.” Another guy said something like : ” well, if anyone can do that, he can!” Yeppers! I’ll take that as a compliment and he will too (: Who knows what other comments there were as I couldn’t read them all. This girl… OK, I do sometimes say that but come on~ I’m not 12! That was not a present comment but I had never really read anything like that and I can get defensive. I know not to, as it can be difficult to process. Not everyone is meant to understand or believe any of this. I actually laughed a little, so thanks goes to guy number 2 for some validation. I will be done on Google someday when this blog is no more or the book isn’t searched, but in other ways I never will be and that includes Warrior.

How do you feel about something being done? I guess it truly does depend on if it’s liked by you or not. We are glad when it would be a struggle but then with other situations, it can become difficult ending or seeing it done like a goodbye. Every parent can relate on this but again, we have to move as life is fluid all the time. I know fans were not happy to see the character of Ultimate Warrior leave several times during his run with WWE (F.) As far as we knew he was done and we had no idea if he’d ever be on our TVs again. At least I didn’t. I did get upset and cried a little back then as I felt he was barely there, and then gone….*PAUSE* here. He wasn’t done, but at that time it wasn’t even known by him.

You don’t have to be famous in order to maybe be done with fame, but still easily accessed in this day and age. No, us regular folks can’t be all over the Internet (shouldn’t be anyway!,) and videos, old TV shows, or any of that we aren’t done in people’s minds and hearts. The memories and love will be there and I hope they are for you too. Professional Youtubers with millions of followers isn’t for me. It might be you the reader though, and that’s OK. There’s so many things in life we are done with and some at certain ages, but then other ideas will remain. You can be done with actual schooling in a building but being educated on topics is for a lifetime. You can be done raising kids but will always be their parent. Every year we are done with and a new one and new birthday is upon us. Don’t get me started on stuff I totally WANT to be done with, too many to list! I’m sure you have yours as well.

So, to me as with many of you other fans, Warrior will never be done. I scoff at that. Yes, his fame keeps him going, but he was so much more in spite of all that. So much more. Whatever you feel done with, set it free but know much will still be there. I will never be done with music either as most do know that! 🎼Some will lesson like I said last week, but others will not and there are many reasons why. My Warrior stuff remains always. 🥹

P.S. Last week I got something incorrect… The Boy Band referenced was NKOTB (New Kids on the Block) not N’Sync. Ugh, I always got them all mixed up! 🤬😂

P.P.S. I found another U.W. fan group over on Instagram called: ultimatewarriorofficial. Some others I know follow so check them out! 

Author: Kathy Pickett

I'm a wife, mom of 2 and have always been a huge fan of WWE’s the Ultimate Warrior despite his passing. I created this blog to share my stories relating to him that happened years ago and some are continuing today with his Spirit alive and well! I hope some fans out there relate and enjoy my blog!!! Check out my book “Spirit and Belief” on how Warrior influenced me in spirit. It is filled with humor, family stories, psychic terms, following my intuition, and how everyone has natural abilities we can tap into or get guidance upon.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: